Nyári tábor 2015

A 2015-ös fejlesztő nyári táboraink nagy sikert arattak. Kicsik és nagyok is egyaránt jól érezték magukat mind a szabadidős tevékenységek mind a fejlesztő foglalkozások alatt.

akadálypálya

Volt olyan autizmussal élő gyermek, aki a második héten már minden tiltakozás nélkül gördülékenyen tudta venni az akadályokat. Pici, óvoda előtt álló csöppségek két nap után már sírás nélkül jöttek és játszottak együtt a nagyobbakkal. A nagyok pedig néha úgy kifáradtak, hogy a délutáni csendes pihenő alatt aludtak is egy jót.

kézműveskedés

Fejlesztő foglalkozásaink közül a finommanipulációt fejlesztő kézműveskedést, virágültetést, agyagozást, párnavarrást, bábkészítést nagyon élvezték a gyerekek. Az elmaradhatatlan mozgás és szenzoros fejlesztésekben az akadálypálya, Ayres-eszközök használata, alapozós feladatok és közösségi játékok az erejüket és idegrendszerüket egyaránt fejlesztették. Kikapcsolódásképp volt játszótér szabadtéri mozgásos foglalkozásokkal és egy kis piknikkel.

játszótéri foglalkozás

Jövőre is várunk szeretettel mindenkit, iskola és óvoda előkészítés, dühkezelés, szocializációs problémák, magatartászavarok, figyelemzavarok, tanulási nehézségek és mozgás problémák fejlesztésére.

A 2015-ös táborban készült képeket itt megtekinthetik.