Tagjaink

Belina Katalin

Az alapítvány elnöke, vezetője

Az alapítvány létrehozásának gondolata akkor fogalmazódott meg bennem először, amikor külföldön dolgoztam és nyilvánvalóvá váltak a hazai hiányosságok. Rögös út és hosszú évek munkája, valamint a családom és barátaim segítsége volt szükséges ahhoz, hogy el tudjak jutni az alapítvány megalapításához. A kezdeti években sikerült a kerületi védőnőkkel és gyerekorvosokkal jó kapcsolatot kialakítanom, majd az egyre növekvő gyermeklétszám az Önkormányzat támogatását is magával hozta. Jelenleg önkéntes munkával támogatom a harmadik világ sérült gyermekeit, és a külföldi szakmai tapasztalataimmal bővítem az alapítványban folyó munkát.
Feladatomnak tartom, hogy minden hozzánk forduló gyereken segíteni tudjunk.

Kovách Ámor

Vezető helyettes

Célkitűzésem az alapítványban folyó munkával kapcsolatban, hogy a gyerekek a fejlesztés mellett meg tudják élni a szabadság, kreativitás és jó hangulat adta örömöket. Gyermekkoromat Amerikában töltöttem, az ottani nyitott és a gyermekeket középpontba helyező nevelési módszerek pozitív hatásait a saját bőrömön tapasztaltam meg. A jelenlegi magyarországi iskolai nevelési rendszerek megújulás előtt állnak, éppen ezért fontosnak tartom, hogy a Nyúlcipő Alapítványban egy újfajta, a gyerekeket középpontba helyező, szabad módszer valósuljon meg.

Kovách Ámorné Anikó

Menedzser, kuratóriumi tag

Jómagam is édesanya vagyok. Kislányommal az első problémák 3-4 évesen kezdődtek el. Ahogy elkezdtünk tornázni, gyorsan javultak a tünetei, én pedig egyre inkább közelebb kerültem az alapítvány munkájához. Mára kislányom már iskolás és kitűnő tanuló. Célom, hogy a lehető legtöbb gyerekhez és családhoz eljusson az információ, miszerint nagyon sok, gyerekekkel kapcsolatos problémára van megoldás.

Dinnyés Tünde

Kiadványszerkesztő, webdesigner, kuratóriumi tag
(website[kukac]nyulcipoalapitvany.hu)

Kiadványszerkesztőként és honlapkészítőként egy grafikai stúdióban dolgozom. Az Alapítvány munkáját a kezdetektől fogva támogatom. Mivel elsősorban nem a segítő szférában dolgozom, ezért örültem amikor Katalin, akit gyermekkorom óta ismerek, felkért a kuratóriumi tagságra.