Mind Tightening Training

A foglalkozásainkat továbbfejlesztettük, új elemeket építettünk be, illetve egy lépcsőzetesen haladó rendszert dolgoztunk ki. A gyerekközpontúság kiemelten fontos a terápiában, elsődleges céljaink között szerepel, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, vidáman, motiváltan oldják meg a feladatokat. Tovább olvasom

Már Tatabányán is Nyúlcipő

Örömmel tudatjuk, hogy immár Tatabányán is, a Szent Borbála Kórházban tartunk fejlesztő foglalkozásokat.

Péntekenként 10:00-14:00 óráig komplex szenzomotoros fejlesztés, babatorna, alapozó terápia és konduktív pedagógiai fejlesztés zajlik itt, a Nyúlcipő IV-ben.

Helyszín

Órarend

Tovább olvasom

Konduktív pedagógia Vietnámban – 2016 ősz