VÍRUSINFÓK

Nyitás: május 18-án

Nyitvatartási idő: 8‑15 óráig

Májusban lejárhatók a félbe maradt bérletek. Tekintettel a jelenlegi nehéz helyzetre, az Alapítvány hozzájárul a szülők költségeihez, ezért júniusban 50%-os kedvezményt biztosítunk minden foglalkozásunkra.

A koronavírus ideje alatt betartjuk a szükséges előírásokat, így a következő lépéseket tesszük meg a biztonságos fejlesztések érdekében:

• Az alapítvány helyszínein fertőtlenítő folyadékok vannak kitéve, amivel mindenkinek kezet kell mosnia, amikor belép.
  • Az alapítvány dolgozói maszkot és kesztyűt viselnek.
  • A foglalkozások alatt az ablakok nyitva vannak, akár úgy is, hogy a fűtés megy, hogy ne fázzanak a gyerekek.
  • Az alapítványban foglalkozások után fertőtlenítünk, kiszellőztetünk.
  • Telefonon kell bejelentkezni, és időpontot kérni a fejlesztésre.
  • Egyéni és kis csoportos fejlesztésekre van lehetőség. A csoportos foglalkozások maximális létszáma 5 fő.
  • Az alapítványba csak gyerekek jöhetnek be. Átöltözésnél, ha szükséges segítünk. A foglalkozás végén a szülőknek egyesével adjuk át a gyerekeket. A tájékoztatást a gyerekek teljesítményéről és viselkedéséről a szülők írásban kapják meg az óra végén. Egy űrlapot töltünk ki minden óra után minden gyerekről külön-külön. Ezzel is csökkentve az érintkezések idejét.
  • Szülők számára kötelező a maszk viselése miközben átadják – átveszik a gyereküket.
  • Szülő abban az esetben jöhet be az alapítványba, ha gyermekével együtt vesz részt a foglalkozáson. Ebben az esetben maszk használata kötelező. Egy gyerekhez csak egy szülő jöhet.
  • A foglalkozásokat 1 nappal előre le kell mondani, ha nem tudnak részt venni rajta. Ellenkező esetben a foglalkozást ki kell fizetni.
  • Kérjük, hogy amennyiben tehetik a vírus ideje alatt utalással fizessenek!
  • Igény szerint az órarendet bővítjük, és több foglalkozást teszünk elérhetővé.

Május 28-ig órarendünk:

Nyúlcipő I. – Budapest, XVIII. kerület, Lakatos út 13.

HÉTFŐ, SZERDA
8.00–9.40Mind Tightening Training ADVANCED
10.00–11.40Mind Tightening Training BASIC
KEDD, CSÜTÖRTÖK
8.00–9.40Mind Tightening Training BASIC
10.00–11.40Mind Tightening Training ADVANCED

Nyúlcipő II. – Budapest, XVII. kerület, Pesti út 41. c

HÉTFŐ, SZERDA
8.00–9.40Mind Tightening Training ADVANCED
10.00–11.40Mind Tightening Training BASIC

Online feladatsorok

Azok számára, akik a 2019/20-as tanévben a Nyúlcipő Alapítványba jártak fejlesztésre, online ingyenesen megnézhető feladatsorokat biztosítunk.

A kód igénylése az alábbi űrlapon keresztül lehetséges a gyermek nevének, csoportjának és a helyszínünknek a megadásával.

Az ön neve*

Email címe*