Fizetési rend és hiányzások

 

Az alapítvány sajnos nem kap anyagi támogatást, ezért kénytelenek vagyunk a szülőket terhelni költségekkel. Szeretnénk a díjakat a lehető legalacsonyabb árakon tartani, ehhez természetesen egy viszonylagos állandóság szükséges. Ezért is vezettük be az alkalmi díjakon kívül a havi bérlet lehetőségét.

 

Fizetési rend

 
A havi díj mindig egy hónapra szól, tehát pl. szeptember 1-től szeptember 30-ig, vagy október 1-től október 31-ig. Általában 8 alkalmat tartalmaz, vannak olyan hónapok, ahol nem 8, hanem 9 alkalom jön ki, ilyenkor nem szoktunk többet kérni. Ritkán előfordul azonban olyan eset is, amikor egy-egy munkaszüneti nap miatt nem 8, hanem csak 7 alkalom lenne az adott hónapban. Ilyenkor arra kérjük a szülőket, hogy a fennmaradó 1 nap helyett egy másik napon jöjjenek foglalkozásra. Vagy ha az előző hónapok valamelyike 9 alkalmas volt, akkor a „csonka” hónap hiányzó alkalma onnan egyenlítődjék ki.

4 alkalmas bérletet abban az esetben lehetséges vásárolni, ha heti 1x jönnek foglalkozásra.
A bérletek fizetését minden hónap 10-éig kérjük. Amennyiben lehetséges, kérjük, átutalással rendezzék a fizetéseket, a közleménybe a gyermek nevét és a kerületet (17. vagy 18. ker.) beírni. Az átutalásról a bizonylatot elektronikus vagy nyomtatott formában kérjük a recepción bemutatni.

 

Betegségek – hiányzások

 
Az őszi és téli betegségek időszakában előfordul, hogy egy vagy akár több hetet is hiányzik valaki. Ebben az esetben a következő rendszer szerint működünk:

1-3 alkalmas hiányzások: az összes alkalmat be kell pótolni az adott hónapban vagy pedig a következőben úgy, hogy EXTRA (a saját óráján kívüli) órára jönnek.

2 hét hiányzás (4 egymást követő alkalom): két alkalmat kell pótolni, két alkalmat jóváírunk a következő bérlet vásárlásakor.

5 vagy annál több egymást követő hiányzás: két alkalmat kell pótolni, a többi alkalmat jóváírjuk a következő bérlet vásárlásakor.

Amennyiben egyórás foglalkozásra jár a gyermek, akkor lehet két alkalmat egyszerre egy kétórás foglalkozáson is pótolni.

Lehetőség van alkalmakat fizetni, ezt abban az esetben javasoljuk, ha nem tudnak egész hónapban rendszeresen járni. Utazások és nyaralások esetében célszerű kiszámolni, hogy a bérletes vagy az alkalmi verzió éri-e meg jobban. Előre tudott hiányzásokat akár már a hiányzás előtt is lehet pótolni, szintén egy extra alkalom beiktatásával.

Fejlődés csak abban az esetben várható, ha rendszeresen járnak a gyerekek foglalkozásokra!

 
 
 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.