KORONAVÍRUS információk

2020.03.19.

Kedves Szülők!

Hamarosan közzéteszünk fejlesztő-foglalkoztató feladatokat, videókat foglalkozásainknak megfelelően, hogy a kényszerszünet alatt se essenek ki a feladatból a gyerekek. Ezzel szeretnénk hozzájárulni az otthoni tanuláshoz-fejlődéshez. Az újrakezdésnél, amikor viszontlátjuk egymást, reméljük, így kisebb lesz a visszaesés. Kitartást kívánunk mindenkinek és nyitáskor várjuk vissza gyerkőceinket.

A Nyúlcipő csapata

 


2020.03.14.

Kedves Szülők!

A KORMÁNY RENDELETEINEK ELEGET TÉVE MI IS BEZÁRJUK INTÉZMÉNYEINKET HATÁROZATLAN IDŐRE. A NYITÁS IDŐPONTJÁRÓL ITT A HONLAPON ÉS A HELYSZÍNEINKEN ADUNK TÁJÉKOZTATÁST. A MÁRCIUSI FÉLBEMARADT BÉRLETET A NYITÁS HÓNAPJÁBAN TOVÁBB LEHET FOLYTATNI.
MINDENKI MEGÉRTÉSÉT KÖSZÖNJÜK!

Szoboszlai-Belina Katalin
Elnök
Nyúlcipő Alapítvány

 


2020.03.12.

Kedves Szülők!

FOLYAMATOSAN NYOMON KÖVETJÜK A KORMÁNY RENDELETEIT ÉS INTÉZKEDÉSEIT. TERMÉSZETESEN AZOKNAK ELEGET TÉVE MI IS MEGTESSZÜK A SZÜKSÉGES LÉPÉSEKET. A TOVÁBBIAKBAN ERRŐL A HONLAPON ÉS A HELYSZÍNEINKEN ADUNK TÁJÉKOZTATÁST. ADDIG IS A SZOKOTT MÓDON MŰKÖDÜNK.


Szoboszlai-Belina Katalin
Elnök
Nyúlcipő Alapítvány

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .