Megint a Család-barátban!

Ismét szerepeltünk az M1 Család-barát című műsorában.

A riport első felében betekinthetnek kicsit alapítványunk mindennapjaiba.
Majd a stúdióban Belina Katalin két nagyobb gyerekünk, Aisa és Márk segítségével, illetve az általuk bemutatott bonyolultabb gyakorlatsorral szemléltette, hogy milyen komoly eredményeket lehet elérni a mozgásfejlesztéssel.
Szót ejtett arról, hogy az egymást követő életszakaszokban mikor milyen fejlődés megy végbe az idegrendszerben és hogy ha ezek valamelyike sérül, a következő, ráépülő fejlődési szakasz is zavart szenved.
Beszélt arról is, hogy milyen tünetekre érdemes odafigyelnünk, mik lehetnek figyelmeztető jelek, hogy gyermekünk fejlődésében valamilyen probléma keletkezett, és mikor érdemes őt elvinni felmérésre egy szakemberhez.
Megtudhattuk, hogy az organikus (testi), idegrendszeri elváltozásokat a mozgások (újra)tanulásával, kijavításával lehet orvosolni, míg a pszichés, lelki problémáknál például a Kineziológia vagy a Lélekműhely foglalkozásokon van lehetőség a lelki blokkok feltárására és oldására.

Külön köszönjük minden szülőnek és gyereknek, akik részt vettek a felvételeken, és bemutatták munkánkat, eredményeinket.

A felvételt az alábbi linken tekinthetik meg. A 26. részt keressék (2015. február 26., 10:23), amiben 48:05-1:00:15 perc között szerepelünk.
https://www.mediaklikk.hu/musor/csaladbarat
 

Címke , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .